Red Shoes - SidK 2012 (c) Henry Krul (47).JPG

Productieklas Holland Opera, 8 - 12 jaar

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Wil jij ook op de planken staan met professionele acteurs en musici? Als je meedoet met de productieklas Holland Opera, dan kan dat! Ieder jaar maakt Holland Opera een kerstproductie voor de jeugd, die twee weken lang wordt gespeeld in de Veerensmederij op de Wagenwerkplaats in Amersfoort, de thuisbasis van Holland Opera. Vorig jaar werd de familievoorstelling Meermeisje uitgevoerd.Dit jaar zoeken we zangtalenten 

Onder begeleiding van een docent  van Scholen in de Kunst werk je 14 weken lang naar deze voorstelling toe. De docent werkt intensief samen met de regisseur en choreograaf van Holland Opera. Uiteindelijk speel je twee weken lang samen met acteurs, zangers en musici van Holland Opera in de voorstelling. Een ervaring om nooit te vergeten!


Voorwaarden & aandachtspunten

Om deel te nemen aan de productieklas moet je auditie doen. Deze auditie vindt ergens in september plaats. Er is een aantal voorwaarden en aandachtspunten: 

• Je bent tussen de 8 en 12 jaar oud.

• Houd er rekening mee dat we meer van je vragen, dan in een reguliere cursus. Extra repetities in het theater van Holland Opera maken deel uit van de cursus, evenals deelname aan 5 of 6 speeldagen tijdens de kerstvakantie.

• Er zijn meestal 2 voorstellingen op 1 dag (begin en eind van de middag), ook op 1e en 2e kerstdag zijn er voorstellingen.

• Er zijn 2 casts; elke cast speelt 5 of 6 speeldagen, in de kerstvakantie.


Kosten & aanmelden

De cursusprijs is € 150,-. Als je later instroomt, wordt de cursusprijs aangepast. Iedere speler krijgt 2 vrijkaarten voor de voorstelling. Je kunt je aanmelden voor de auditie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl.

Aanbod > Productieklas Holland Opera, 8 - 12 jaar

Docenten voor deze cursus

Gast docent

Jade Stenhuijs

Gast docent

Jade Stenhuijs