Poptheaterkoor 033, niveau 2-3

Poptheaterkoor 033, niveau 2-3

Het Poptheaterkoor 033 is een koor voor gevorderde zangeressen. In dit koor geef je op theatrale wijze vorm aan een aantal nummers. Het vraagt wat meer dan alleen zingen en is een leuke energieke cursus, met een aantal optredens per jaar.


Het Poptheaterkoor 033 is een vrouwenkoor voor de gevorderde zangeres, waar naast de vocale training ook veel aandacht uitgaat naar de theatrale presentatie. We brengen bekende en minder bekende popsongs in originele meerstemmige arrangementen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere optredens. Er wordt toegewerkt naar een spectaculaire slotvoorstelling, waar alle songs zijn verbonden tot een compleet geënsceneerde voorstelling.


Aanbod > Poptheaterkoor 033, niveau 2-3

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.