Piano-orkest Klavier, 8 - 12 jaar

Piano-orkest Klavier, 8 - 12 jaar

Speel je piano, en lijkt het je ook leuk om samen te spelen met andere pianisten? In deze korte cursus ga je dat doen. Een mooie oefening in luisteren naar elkaar en zo een prima aanvulling op je pianolessen.


Alleen muziek maken is fijn maar samen met andere muzikanten is het nog fijner en leuker! Voor beginnende pianisten is het wat minder vanzelfsprekend om vanaf het begin samen te spelen. Het piano-orkest is de plek waar je samen met andere pianisten het plezier en de voldoening daarvan kunt ervaren.


NB Heb je al pianoles bij Scholen in de Kunst, dan is deelname aan het piano-orkest voor jou gratis!

Aanbod > Piano-orkest Klavier, 8 - 12 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.