Peuterdans, 2 - 3 jaar

Peuterdans, 2 - 3 jaar

Komt je kleine van 2 of 3 jaar meteen in beweging zodra hij of zij muziek hoort en spat de vrolijkheid er dan vanaf? Dan is deze danscursus iets voor je kind én jou! Lekker, spelenderwijs, aan de slag met dans en beweging; van rollen en springen, tot schuiven, draaien en rennen. Samen ontdekken hoe je kunt stampen als een olifant, maar ook hoe je kunt fladderen als een vlinder. Dit alles ondersteund door muziek, liedjes en een prentenboekverhaal. 


Met z’n tweetjes plezier hebben door samen te dansen, dat is dubbele pret! En wat in de lessen aan bod komt, kan thuis gewoon weer worden herhaald. Mocht het voor jou, als ouder, niet mogelijk zijn om zelf de lessen te volgen, dan zijn opa of oma natuurlijk ook van harte welkom om met je kleine mee te komen.


Aanbod > Peuterdans, 2 - 3 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.