Overdagorkest, niveau 2 - 3

Overdagorkest, niveau 2 - 3

Het Overdagorkest repeteert in het Eemhuis op maandag van 10.30 tot 12.00 uur.  In dit nieuwe orkest van Scholen in de Kunst zijn alle instrumenten welkom! We streven naar een samenstelling van: piano, cello, viool, altviool, dwarsfluit, klarinet, basklarinet, blokfluit, trompet, trombone. We plannen 30 repetities in een schooljaar en geven een paar keer per jaar concerten.  Het repertoire varieert van klassiek zoals De Moldau van Smetana, de Second Waltz Shostakovich, muziek van Bach en Moessorgski, tot licht klassiek.

Eenmaal per jaar gaan we een weekend weg, om te repeteren (ook kamermuziek in kleiner verband) en af te sluiten met een concert. Dit doen we samen met het Clarinet Choir Amersfoort (CCA) en het Bach Volwassenen Orkest van de Bachschool in Soest.


Kosten & aanmelding

Deelname aan het Overdagorkest is gratis voor leerlingen van Scholen in de Kunst, mensen van buiten betalen € 195,- per jaar. Het niveau is divers, sommige leerlingen krijgen vereenvoudigde partijen, sommige leerlingen spelen solo's. Kortom, voor iedereen is er een plek. De leeftijd is tussen 21-80+ jaar. Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met onze docent Kees Vos, via keesvos@scholenindekunst.nl.


Aanbod > Overdagorkest, niveau 2 - 3