Muziekfabriek, het vervolg, 7 - 10 jaar

Muziekfabriek, het vervolg, 7 - 10 jaar

Het tweede jaar muziekfabriek is een verdiepingsjaar. Als je nog niet weet wat je zou willen spelen, of als je nog niet toe bent aan een muziekinstrument, is dit een leuke cursus.

We maken veel muziek op verschillende instrumenten zoals de xylofoon, trommel, boomwhackers en allerlei slaginstrumentjes. We leren instrumenten op klank herkennen. Je krijgt een werkboek om liedjes thuis te oefenen op een klokkenspel. Het klokkenspel kan worden aangeschaft via Scholen in de Kunst. Zingen hoort er natuurlijk ook bij. We gaan op bezoek bij de Flexband en we hebben een muziekmarkt speciaal voor de leerlingen van de muziekfabriek.


Let op: dit is echt een vervolgcursus.

Als je een jaar muziekfabriek hebt gedaan, dan is dit een mooi vervolg. Heb je dit niet gedaan, overleg dan eerst met de docent of dit bij je past.  

Aanbod > Muziekfabriek, het vervolg, 7 - 10 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.