Musical, 6 - 12 jaar

Musical, 6 - 12 jaar

Waar ligt jouw talent? Bij zingen, dansen of toneelspelen? In de musicalles hoef je helemaal geen keuze te maken, want daar komt alles aan bod! Bijzonder bij Scholen in de Kunst is dat iedereen de kans krijgt zichzelf te laten zien; alle rollen zijn belangrijk.


Om goed te kunnen zingen, gebruik je ook je lijf en je fantasie. Bij toneelspelen leer je hoe je een scène maakt en hoe je je presenteert. En hoe verplaats je je over het podium? Dat heet de 'choreografie'. Zingen, dansen, toneelspelen: jij kunt het allemaal. En samen met de anderen wordt het helemaal een feest.


Bij de musicallessen van Scholen in de Kunst ligt de nadruk op plezier maken. We vinden het belangrijk dat kinderen hun fantasie gebruiken en we maken samen met de kinderen een voorstelling. We werken zelden met een bestaande musical. De kinderen ervaren bij ons meer een maakproces dan een repetitieproces. 


Natuurlijk gebruiken we wel liedjes uit bekende musicals, maar zetten deze vaak in een eigen thema. Over liefde zijn bijvoorbeeld genoeg musicalliedjes geschreven en daar maken we dan een musical van. Op deze manier leren de kinderen al vroeg de verschillende facetten van theater en musical kennen.


Bij musical delen we de kinderen in op leeftijd. Let bij onderstaande cursussen op de vermelde leeftijd.

Aanbod > Musical, 6 - 12 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.