Knutselen, 4 - 5 jaar

Knutselen, 4 - 5 jaar

Je weet al dat je iets met je handen wilt doen, namelijk tekenen, schilderen of knutselen. Maar je kunt nog niet echt kiezen. Daarom hebben we een oriëntatiecursus specifiek voor beeldend. Je maakt met alle kanten van de beeldende kunst kennis zodat je daarna een keuze kunt maken voor een kunstclub of een tekenclub. Een nieuwe cursus voor de kleinsten. Wil je liever keuze hebben uit alle disciplines? Geef je dan op voor Ik ben een Kunstenaar; daar komen ook dans, theater en muziek aan bod. 

Dit is een leuke cursus als je al weet dat je beeldend het leukste vindt. Kom en ontdek wat je allemaal kunt maken met je eigen handen.

Aanbod > Knutselen, 4 - 5 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.