Ik ben een kunstenaar, 4 - 7 jaar

Ik ben een kunstenaar, 4 - 7 jaar

Ben jij iemand die het liefst de hele dag zou willen zingen en fluiten, maar lijkt het je ook heerlijk om met je handen in de klei te kneden? Vind je het lastig om te blijven zitten op je stoel. als je dat mooie muzieknummer weer hoort? Droom je er misschien stiekem van om later op het podium te staan als artiest? En is het, omdat je eigenlijk álles wel zou willen doen, moeilijk voor je om hierin een keuze te maken? Kom dan eens meedoen, proeven, en neuzen bij de cursus Ik ben een kunstenaar. Daar komen al deze vormen aan bod. Hoe leuk is dat!?

In blokken van steeds acht lessen gaan kinderen aan de slag met muziekmaken, dansen, knutselen en toneelspelen, met als uitgangspunt één overkoepelend thema. Dat thema loopt als een rode draad door alle lessen. In deze cursus wordt fantasie op allerlei fronten optimaal geprikkeld. Na een gezamenlijke startles, waarin kinderen vast kunnen kennismaken de verschillende docenten van wie ze les krijgen, volgen ze steeds de lessen van de kunstdiscipline die aan de beurt is. Alle vier de disciplines worden zo doorlopen. In de laatste les in juni vindt dan de eindpresentatie plaats. Daarin kunnen de kinderen hun ouders of verzorgers laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Superleuk dus.

Een vervolg?

Misschien dat je na zo’n jaar graag wéér kiest voor eenzelfde soort (vervolg)cursus. Dat kan. Maar het kan ook zomaar zijn dat je hebt ontdekt dat je heel blij wordt van bijvoorbeeld muziekmaken. Bij Scholen in de Kunst vind je dan binnen het aanbod een bij jou passende cursus. Bij twijfel denken we graag met jou of je ouders mee!

Let op de leeftijden bij de verschillende groepen!

Aanbod > Ik ben een kunstenaar, 4 - 7 jaar