Guitarra Parenta!, niveau 1

Guitarra Parente! niveau 1

Guitarra Parente! is een korte cursus speciaal voor ouders die hun kind actief willen begeleiden bij de gitaarles. In vijf lessen gaan we in op de basistechniek van het gitaarspel. De juiste houding, de aanslag, het notenschrift, akkoordbegeleiding, plectrumtechniek, het stemmen en natuurlijk het verwisselen van snaren komt aan bod.
We gaan natuurlijk niet heel diep op alle aspecten in.  Het doel is dat je als ouder de muzikale en gitaristische ontwikkeling van je kind voldoende kan volgen om te kunnen helpen bij het oefenen thuis. Het helpt uiteraard ook als je regelmatig bij de laatste vijf minuten van de les aanwezig bent.


Naast het fysieke spel staan we ook stil bij leertechnieken, motivatietechniek en structuur van de oefentijden. Je kunt natuurlijk ook zelf  actuele aandachtspunten bespreken waar je als ouder tegenaan loopt. Het uiteindelijk doel: dat jouw kind optimaal profiteert van de lessen én het plezier in de lessen behoudt.

NB De cursusprijs is inclusief lesmateriaal en een leengitaar!

Aanbod > Guitarra Parente! niveau 1

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.