Afromix, alle niveaus

Afromix, alle niveaus

In deze cursus ga je op de heerlijke ritmes van de Afrikaanse muziek leren dansen. Een intensieve vorm van dans, waar een ochtend sportschool niets bij is. Onder leiding van een professionele docent Afrikaanse dans wordt je meegenomen en leer je verschillende technieken van de Afrikaanse dans uit verschillende landen van Afrika. Een cursus waar ontspannen en inspannen hand in hand gaan.

Een indruk krijgen van een les? Bekijk dan dit filmpje van een cursus die Serge elders in Nederland gaf...

Aanbod > Afromix, alle niveaus

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.