Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Dwarsfluitles

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER dwarsfluit SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je dwarsfluit leren spelen op een muziekschool in Amersfoort? Onze professionele dwarsfluitleraren geven de leukste dwarsfluitlessen voor jong en oud. Liever les in een dorp rondom Amersfoort? Onze dwarsfluitleraren zitten ook in Leusden en Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Er zijn lessen te volgen op verschillende niveaus, van beginner, tot gevorderd. Om kennis te maken met de dwarsfluit kun je een gratis proefles nemen. Bekijk hier ons aanbod dwarsfluitles. 

Lees verder om meer te weten te komen over dwarsfluit les bij Scholen in de Kunst.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD dwarsfluitles


Dwarsfluitles VOOR BEGINNERS

Denk je er over om dwarsfluitles te starten? Deze inspiratiepagina geeft je een beter beeld over onze lessen en dwarsfluit spelen in het algemeen. Bekijk bijvoorbeeld een lesvideo van een van onze docenten: Josien van Mens.

Zit je eraan te denken om een dwarsfluit te kopen? Onze dwarsfluitleraren helpen je hier graag bij. Ook kun je op deze pagina kijken voor een aantal aankooptips. Het is bij ons ook mogelijk om en dwarsfluit te huren. 

 

Dwarsfluitles voor kinderen

De dwarsfluit wordt zeker niet alleen beoefend door volwassen. Wij geven aan bijna alle leeftijden dwarsfluitlessen. De lessen en het instrument zelf zijn namelijk ook erg geliefd onder kinderen en jongeren. De populariteit van het spelen van de dwarsfluit is onder andere te danken aan:


● de dwarsfluit is relatief snel te leren spelen;
● een dwarsfluit is een praktisch instrument door de grootte en het gewicht ervan;
● het biedt mogelijkheden om solo te spelen, maar ook in orkest.

 

Dwarsfluitles VOOR GEVORDERDEN

Heb jij al ervaring in het spelen van dwarsfluit, maar wil je nog meer ervaring opdoen in omgeving Amersfoort? De docenten van Scholen in de Kunst geven ook lessen aan gevorderden. Bekijk de lespakketten van onze professionele leraren.

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over onze dwarsfluitlessen. Wij geven je graag via e-mail of telefonisch meer informatie.

 

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over dwarsfluitles bij ons.
Waar kan ik de dwarsfluit leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
      

 

Dwarsfluitles cursussen