Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Dwarsfluit spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DWARSFLUIT SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je dwarsfluit leren spelen bij een muziekschool in Amersfoort? Onze professionele dwarsfluitleraren geven de leukste dwarsfluitlessen aan jong en oud. Liever les in een dorp rondom Amersfoort? Onze dwarsfluitleraren zitten ook in Leusden en Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Er zijn lessen te volgen op alle niveaus. Ben je een beginner en wil je kennismaken? Start dan met een gratis proefles. 

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD Dwarsfluitles

DWARSFLUITLES VOOR BEGINNERS

Denk je erover om dwarsfluitles te starten? Laat je op deze inspiratiepagina informeren en inspireren. Bekijk bijvoorbeeld een video van een dwarsfluitles gegeven door Josien van Mens. Hier zie je dat de blofluit gemaakt is van metaal. De dwarsfluit bestaat maar liefst uit 17 kleppen! Met het mondstuk en de kleppen maak je klanken en muziek. 

Wil je een dwarsfluit kopen? Onze dwarsfluitleraren helpen je hier graag bij. Het is bij ons ook mogelijk om een dwarsfluit te huren

DWARSFLUITLES VOOR KINDEREN

De dwarsfluit wordt zeker niet alleen beoefend door volwassenen. Wij geven aan bijna alle leeftijden dwarsfluitlessen. De lessen en het instrument zelf zijn namelijk ook geliefd onder kinderen en jongeren. De populariteit van het spelen van de dwarsfluit is onder andere te danken aan:

● de dwarsfluit leer je relatief snel spelen;
● een dwarsfluit is een praktisch instrument door het formaat en gewicht;
● de dwarsfluit wordt niet alleen veel gebruikt in klassieke muziek, maar bijvoorbeeld ook in rock en jazz!

Vaak wordt verondersteld dat kinderen eerst blokfluit moeten spelen voordat ze dwarsfluit kunnen leren spelen. Dit is niet helemaal juist. Tegenwoordig zijn er ook dwarsfluiten in kinderformaat. Wil je kind toch met de blokfluit beginnen? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina over blokfluit leren spelen


DWARSFLUITLES VOOR GEVORDERDEN

Heb jij al ervaring met het spelen van dwarsfluit, maar wil je nog beter worden? De docenten van Scholen in de Kunst geven ook les aan gevorderden. Zij hebben genoeg ervaring om iedereen wel genoeg bij te kunnen leren. Bekijk daarom ons cursusaanbod en vind jouw geschikte dwarsfluitles. 

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over onze dwarsfluitles. Wij geven je graag via e-mail of telefonisch meer informatie.


DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over dwarsfluitles bij ons
Veel gestelde vragen over de dwarsfluit
Waar kan ik de dwarsfluit leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
      

Dwarsfluit spelen cursussen