Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Blokfluitles

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER blokfluit SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je blokfluit leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze blokfluitleraren. Je kunt blokfluitles krijgen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde blokfluitleerlingen. Bekijk hier ons aanbod blokfluitles. Op de pagina achter de link kan je met filters zoeken naar een geschikte cursus. 

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD blokfluitles


Blokfluitles VOOR BEGINNERS

Wil jij blokfluit leren spelen? Dan ben je nu op de juiste pagina. Op deze pagina kom je er achter of blokfluitles bij jou past! Bekijk bijvoorbeeld een video van een blokfluitles van Eric Fennis met leerling Veerle. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Ook hebben we voor de beginnende blokfluitist een lijst gemaakt met alles wat je nodig hebt om te starten met lessen. Met deze lijst kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Blokfluitles VOOR KINDEREN 

Op zoek naar een blokfluitleraar voor een kind? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met het bespelen van de blokfluit. De blokfluit is een ideaal instrument voor kinderen om kennis te maken met het bespelen van een instrument. Er zijn twee belangrijke redenen waarom de blokfluit als ideaal opstap instrument wordt gezien:

● ten opzichte van andere instrumenten is de blokfluit goedkoop;
● de blokfluit is makkelijk om te leren spelen voor kinderen.

Kinderen kunnen soms plotseling besluiten dat ze een instrument spelen niet meer leuk vinden. Dit kan een goede reden zijn om voor de goedkopere blokfluit te kiezen. Het snel onder de knie krijgen helpt kinderen vaak langer plezier te hebben in het muziek maken. 

Blokfluitles VOOR GEVORDERDEN

Ben jij een ervaren blokfluitist, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende lesmomenten voor alle niveau. Iedere gevorderden les wordt gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren. 

Heb je vragen over blokfluitles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over blokfluitles bij ons
Waar kan ik blokfluit leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
      

Blokfluitles cursussen