Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Blokfluit spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER BLOKFLUIT SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je blokfluit leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze blokfluitleraren. Je kunt blokfluitles krijgen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door een gratis proefles te volgen. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde blokfluitleerlingen. Bekijk hier ons aanbod blokfluitles. Op de pagina achter de link kun je met filters zoeken naar een geschikte cursus. 

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD BLOKFLUITLES

BLOKFLUITLES VOOR BEGINNERS

Wil jij blokfluit leren spelen? Dan ben je nu op de juiste pagina. Op deze pagina kom je erachter of blokfluitles bij jou past! Bekijk bijvoorbeeld een video van een blokfluitles van Eric Fennis met leerling Veerle. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Daarvoor hebben wij een goede oplossing. Bekijk of jij in aanmerking komt voor financiële ondersteuning.

BLOKFLUITLES VOOR KINDEREN 

Op zoek naar een blokfluitleraar voor je kind? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met het spelen van blokfluit. De blokfluit is een ideaal instrument voor kinderen om kennis te maken met het spelen van een instrument. Er zijn drie belangrijke redenen waarom de blokfluit als ideaal opstap instrument wordt gezien:

● vergeleken met andere instrumenten is de blokfluit goedkoop;
● het formaat van een blokfluit is geschikt voor kinderen;
● de blokfluit is makkelijk om te leren spelen voor kinderen.

Kinderen kunnen soms plotseling besluiten dat ze een instrument spelen niet meer leuk vinden. Dit kan een goede reden zijn om voor dit relatief goedkope instrument te kiezen. Ook gaat een blokfluit lang mee bij kinderen. Naarmate kinderen groeien hebben ze geen grotere versie van het instrument nodig. Dit is bijvoorbeeld bij de gitaar wel het geval. Het snel onder de knie krijgen helpt kinderen vaak langer plezier te hebben in het muziek maken. Vaak oefenen is daarbij belangrijk.

BLOKFLUITLES VOOR GEVORDERDEN

Ben jij een ervaren blokfluitist en ben je nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende lesmomenten voor alle niveaus. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren. 

Heb je vragen over blokfluitles bij ons? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan is de kans groot dat hij te vinden is in onze FAQ-sectie.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over blokfluitles bij ons
Veel gestelde vragen over blokfluit spelen
Waar kan ik blokfluit leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
      

Blokfluit spelen cursussen