Cursusaanbod
Peutertheater, 2 - 4 jaar

Peutertheater, 2 - 4 jaar

Is jouw peuter de acteur, muzikant, rapper of danser van het huis? Kletst hij of zij de oren van ieders hoofd? Dan zit jouw kind bij Peutertheater goed. Theaterdocent Marit Vosman werkt met bekende verhalen die peuters uitnodigen tot bewegen, zingen en spelen. Tijdens de les zijn de kinderen de baas en brengen wij samen hun fantasiewereld tot leven op de speelvloer. Peutertheater is een actieve cursus voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud samen met een ouder, grootouder of verzorger.  

THEATER & MUSICAL NON-STOP!

De theater- en musicaldocenten van Scholen in de Kunst zijn er klaar voor: laat dat nieuwe normaal maar komen! Geen lockdown krijgt ons klein.  Met een flexibel en Coronaproof lesprogramma ben je bij Scholen in de Kunst  het hele cursusjaar verzekerd van volwaardige theater- en musicallessen.  Online én offline, binnen en buiten, via Zoom of live in het lokaal. Zoals Shakespeare al zei: ‘All the world's a stage’. De hele wereld is een schouwtoneel, want zeg nou zelf: theater maken en spelen kan toch overal? 

Als er onverhoopt een nieuwe lockdown komt, verplaatsen we onze lessen naar buiten of we maken uitdagende interactieve filmpjes, zodat je de lessen thuis kunt doen. Aanbod > Peutertheater, 2 - 4 jaar

Docenten voor deze cursus

Marit Vosman