Kies je cursus
Improvisatietheater, niveau 3

Improvisatietheater, niveau 3

Deze cursus Improvisatietheater is bedoeld voor gevorderde spelers, die nog genoeg spelkwaliteiten kunnen ontwikkelen. Door elke week of twee weken een thema aan de les te verbinden, gaat de cursist vernieuwende spelmogelijkheden inzetten en verdiepend spelen op de vloer. Met ruimte voor het leren en ontwikkelen van verschillende spelkwaliteiten, blijft zowel de docent als de speler scherp.  

THEATER & MUSICAL NON-STOP!

De theater- en musicaldocenten van Scholen in de Kunst zijn er klaar voor: laat dat nieuwe normaal maar komen! Geen lockdown krijgt ons klein. Met een flexibel en Coronaproof lesprogramma ben je bij Scholen in de Kunst het hele cursusjaar verzekerd van volwaardige theater- en musicallessen. Online én offline, binnen en buiten, via Zoom of live in het lokaal. Zoals Shakespeare al zei: ‘All the world's a stage’. De hele wereld is een schouwtoneel, want zeg nou zelf: theater maken en spelen kan toch overal?

Als er onverhoopt een nieuwe lockdown komt, verplaatsen we onze lessen naar buiten of we maken uitdagende interactieve filmpjes, zodat je de lessen thuis kunt doen.Aanbod > Improvisatietheater, niveau 3

Docenten voor deze cursus

Daan Beckers