Cursusaanbod
Contrabasles

Contrabasles

Van de strijkinstrumenten is de contrabas de grootste. Met zijn prachtige zware klank is hij de steun van bijna elk orkest. Maar ook in combo's is vaak een bas te vinden.

OVER CONTRABASLES

Omdat Scholen in de Kunst beschikt over zeer kleine contrabassen, kan een leerling al vanaf 7 jaar op dit instrument beginnen met contrabasles.

Het lesgeld voor strijkinstrumenten is hoger dan voor de overige instrumenten in verband met de langere lestijd. Dit geldt niet voor volwassenen.

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Het is belangrijk dat je elke dag even speelt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Hoe heerlijk is het om al meteen muziek te kunnen maken! Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact opnemen met ons om te overleggen of een vraag te stellen.

LESKAART

We bieden voor instrumentale lessen ook een losse leskaart aan van 175 lesminuten. Die minuten zijn vrij inzetbaar, bijvoorbeeld voor langere lessen, of voor 7 lessen van 25 minuten. Dit bespreek je samen met je docent.


Docenten voor deze cursus

Rebecca Fransen