Kies je cursus
Celloles

Celloles

De cello behoort samen met de viool, de altviool en de contrabas tot de strijkinstrumenten. Het onderwijs is er vanaf het begin op gericht om leerlingen na korte tijd te laten plaatsnemen in één van de orkesten.

OVER CELLOLES

Vanaf 7 jaar kun je met celloles beginnen. Als het aantal startende leerlingen dit toestaat krijgen de leerlingen in het eerste jaar wekelijks een groepsles en een individuele les. Vanaf het tweede jaar krijgt de leerling individuele les en speelt daarnaast in één van de orkesten. Volwassen leerlingen krijgen meestal individueel les.

Het lesgeld voor strijkinstrumenten is hoger dan voor de overige instrumenten in verband met de langere lestijd. Dit geldt niet voor volwassenen.   

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Het is belangrijk dat je elke dag even speelt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Hoe heerlijk is het om al meteen muziek te kunnen maken! Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact opnemen met ons om te overleggen of een vraag te stellen.

LESKAART

We bieden voor instrumentale lessen ook een losse leskaart aan van 175 lesminuten. Die minuten zijn vrij inzetbaar, bijvoorbeeld voor langere lessen, of voor 7 lessen van 25 minuten. Dit bespreek je samen met je docent.


Docenten voor deze cursus

Esther Iglesias

Rebecca Smit

Arjen Uittenbogaard