Kies je cursus
Extra Doorloop Urban Dance Event (C) Henry Krul (7)

Wil je vrijblijvend een proefles doen?

Fijn dat je interesse hebt in onze cursussen/lessen en een proefles wilt volgen! Meld je aan via onderstaand formulier, je bent dan van harte welkom bij de eerste les van de cursus waarvoor je de proefles wilt doen. Als de groep onverhoopt vol is, dan laten we je dat begin september weten. Wil je zeker zijn van een plek, vul dan niet dit formulier in, maar schrijf je hier in voor de cursus van je keuze!

De proefles is geheel vrijblijvend. Als je besluit de cursus te gaan volgen, geldt de proefles als eerst genoten les.
Wil je meerdere proeflessen volgen? Vul dan voor iedere proefles een apart formulier in.

Wie gaat de proefles doen?
Hoe kunnen we je bereiken?

 

 

Wat gebeurt er met je proeflesaanvraag?
• Proefles muziek > De docent neemt begin september contact met je op voor een proeflesafspraak. Samen bepaal je de dag, tijd en leslocatie.
• Proefles groepsles > Je bent van harte welkom op de eerste les! De lessen starten in de week van 14 september, op de door jou gekozen lestijd. Bij overtekening en/of bijzonderheden nemen wij van tevoren contact met je op.

NB Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van 20 juli t/m 30 augustus 2020. Vanaf 31 augustus zijn we weer bereikbaar! Van 7 t/m 12 september zijn er in het kader van onze Startweken overal in de stad kleine optredens en workshops. Ook leuk om even kennis te maken!