Cursusaanbod
Tekenen en schilderen jongeren_banner pijlerpagina

Vraag een bijdrage aan in het lesgeld

Scholen in de Kunst heeft een eigen fonds: het Hanneke Delis Fonds. Het is bedoeld voor iedereen waarvoor het lesgeld een probleem is. Dus ook voor volwassenen die het lesgeld niet kunnen betalen en voor jeugd tot en met 17 jaar, als de bijdrage van het Jeugdfonds Cultuur onvoldoende is.

KOM JE IN AANMERKING VOOR EEN BIJDRAGE?

Wil je in aanmerking komen voor dit fonds? Dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:
> De cursist (of diens ouders/begeleiders) woont in de gemeente Amersfoort.
> Je hebt een inkomen op minimumniveau. Je komt in aanmerking voor een bijdrage als je een inkomen op minimum niveau hebt. Zie de inkomenstabel. Je wilt een jaarcursus doen (minimaal 28 lessen). De bijdrage geldt niet voor korte cursussen, workshops of leskaarten.
> De bijdrage geldt voor één cursus per leerling.
> Om een aanvraag in te dienen moet je 21 jaar of ouder zijn. Uitwonende cursisten vanaf 18 jaar, die een studiebeurs of ander inkomen hebben, dienen zelf de aanvraag in. Peildatum voor de leeftijd is 1 september 2022.
> De aanvraag moet voor 1 oktober 2022 ingediend zijn. Voor bestaande cursisten geldt dat zij de aanvraag voor 1 juli 2022 moeten indienen.

HOE WERKT HET?

Stap 1. Je gaat checkt of je aan de voorwaarden voldoet.
Stap 2. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan zijn er twee opties:
> Download het formulier, vul het online in en mail het naar de klantenservice.
> Print het aanvraagformulier en lever het ingevuld in bij de klantenservice.
Je kunt het formulier ook telefonisch of per mail opvragen bij Scholen in de Kunst: 033 467 34 73 en klantenservice@scholenindekunst.nl
Ophalen bij de balie op de vierde verdieping in het Eemhuis kan ook.
Stap 3. Je vult het formulier in. Mail het ons of lever het in op één van onze locaties. Vergeet niet de benodigde bijlagen toe te voegen. Kom je er niet uit? Maak dan een afspraak via klantenservice@scholenindekunst.nl
Stap 4. Je hoort binnen drie weken (in vakanties duurt het iets langer) of je aanvraag is goedgekeurd en wat je eventueel zelf nog moet bijbetalen.
Stap 5.
Je kind, of jijzelf, start in september met de les!

VRAGEN?

Neem contact op met Scholen in de Kunst, via 033 467 34 73 of klantenservice@scholenindekunst.nl
Of loop langs bij de klantenservice op de vierde verdieping in het Eemhuis. We helpen je graag!

Scholen in de Kunst | EemhuisEemplein
753812
EA Amersfoort033
467 34 73 | klantenservice@scholenindekunst.nl

 

Hannekes Droom
De
in 2015 overleden Hanneke Delis heeft zich jarenlang enorm ingezet voor de muziekafdeling van Scholen in de Kunst. Hanneke was erg begaan met kinderen die minder te besteden hebben en toch graag muziek willen maken. Scholen in de Kunst heeft in overleg met de familie van Hanneke en de docenten ervoor gekozen om het voormalig Studiefonds van Scholen in de Kunst om te dopen tot het Hanneke Delis Fonds. Zo zal ze altijd een belangrijk onderdeel van Scholen in de Kunst blijven. Scholen in de Kunst zet de droom van Hanneke voort.