Cursusaanbod
Tekenen En Schilderen Jongeren (C) Henry Krul (8)

Wil je een online proefles doen?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze cursussen en muzieklessen en een proefles wilt volgen! Op dit moment bieden we waar mogelijk online proeflessen aan. Zo kun je meekijken bij de groepslessen die online worden gegeven. Ook voor de individuele muzieklessen is een online proefles mogelijk voor een deel van de instrumenten. Daarover lees je meer in de volgende alinea. Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden!


Online proefles muziek

fluit, klarinet, trompet, trombone, euphonium/bariton, saxofoon
Voor deze instrumenten hebben we bruikleeninstrumenten. Die kun je op een vast moment in de week ophalen in het Eemhuis. Dan krijg je ook een korte instructie, het is dus belangrijk dat de leerling er zelf bij is. Je tekent een bruikleenovereenkomst en hebt een eigen risico van € 50,-, mocht er onverhoopt schade ontstaan.

viool, hoorn, gitaar, hobo
Voor deze instrumenten zijn er beperkte mogelijkheden, afhankelijk van de leeftijd van de leerling. We hebben in ieder geval geen leeninstrument voor volwassenen. Als er een leeninstrument is, dan kun je dat op een vast moment in de week ophalen in het Eemhuis. Je krijgt dan een korte instructie, het is dus belangrijk dat de leerling er zelf bij is. Je tekent een bruikleenovereenkomst en hebt een eigen risico van € 50,-, mocht er onverhoopt schade ontstaan.

overige instrumenten
Voor de overige instrumenten hebben we geen leeninstrumenten beschikbaar. Een proefles wordt dan een online kennismaking met een docent, waarbij je al je vragen kunt stellen. Dat kan ook heel waardevol zijn.

Vul onderstaand formulier in en kies voor welke cursus of muziekles je een online proefles wilt volgen.
We nemen snel contact met je op!

 

Wie gaat de online proefles doen?
Hoe kunnen we je bereiken?