Wilskracht foto breed

Anjeractie 2018

De jaarlijkse Anjercollecte vindt plaats in de week van 27 mei tot en met 2 juni 2018. In de gemeente Amersfoort is de coördinatie in handen van Scholen in de Kunst/Platform Amateurkunst

Alles kost geld en cultuur  natuurlijk ook. Voor bijzondere concerten of theatervoorstellingen en gewoon voor het maandelijks betalen van de repetitieruimte. Culturele stichtingen en verenigingen krijgen dat geld steeds vaker niet zomaar, maar moeten op allerlei creatieve manieren bezig met fondsenwerving.
Heeft jouw vereniging geld nodig voor kostuums, instrumenten of een mooi decor? Doe dan mee! De helft van het opgehaalde geld is voor de clubkas en de andere helft gaat naar cultuur en natuur in jouw provincie.

Collecteren is dé manier om vrij besteedbaar geld op te halen, en van dat opgehaalde bedrag mag de collecterende stichting of vereniging  zelf 50% houden! Collecteren tijdens de Anjeractie - 'live crowdfunding' - wordt nu dus nóg aantrekkelijker. De andere helft van de opbrengsten wordt, geheel zonder overhead, besteed aan cultuur en natuur in de regio Utrecht.

In alle wijken van Amersfoort wordt gecollecteerd. 

Wil je alvast meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Ellen van Genuchten