Cursusaanbod
Sidk Kindertheaterfestival Alles Voor Tweede Hansje Emmelie (C) HK (5)

Theaterweekend De 5 Sprong

Het is niet meer weg te denken: het theaterweekend! Voor de vijfde keer organiseert Scholen in de Kunst in maart 2020 een waanzinnig theaterweekend voor kinderen! Onder de titel ‘De 5 Sprong’ gaan kinderen spelen, zingen, dansen en vooral veel plezier maken met elkaar. Welke wegen komen uit op de 5 sprong? Wie wonen er aan het einde van die weg? En natuurlijk staat het spannende bosspel ook dit jaar op het programma. Kortom… wees erbij want het wordt weer één groot avontuur!

Natuurlijk zijn de wegwijzers van de 5 sprong er weer bij: Lisette, Emmelie, Marit, Yara, Niki en Angelique. Zij hebben er ontzettend veel zin in! Jij ook? Geef je dan snel op!

Praktische informatie

Geef je snel op via het inschrijfformulier, want vol is vol. De link naar de kaartverkoop volgt nadat je het formulier hebt ingevuld. Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging. Begin maart volgt uitgebreidere informatie via de mail, over het weekend, de plaats, de route, de tijden, de invulling, wat je mee moet nemen, etcetera. Dan kun je ook aangeven met wie je graag op de kamer wilt slapen.

Datum en tijd: zaterdag 14 maart 10.00 uur tot zondag 15 maart 16:00 uur
Prijs: € 99,00 inclusief overnachting, maaltijden, lekkere tussendoortjes, workshops, materialen voor decor en kostuums
Leeftijd: kinderen van 8 t/m 14 jaar, (groep 4 t/m 8 en brugklas leerlingen) die toneel-, of musicallessen volgen bij Scholen in de Kunst
Inschrijven: via de website
Vragen: stuur een e-mail naar Angelique Severs

 

Afbeelding Wegwijzer