Kies je cursus
Urban Dance Event Banner Homepage

Startweken Scholen in de Kunst

Traditiegetrouw begon het seizoen van Scholen in de Kunst met de Dag van de Amateurkunst, een Open Huis en de Open Deurenweken. Door corona zijn we uitgedaagd ons seizoen op een andere manier te starten. Creativiteit kruipt waar het niet gaan kan en dat uit zich dit jaar in de Startweken! 

De Startweken vinden plaats van maandag 7 t/m zaterdag 19 september 2020. De weken bestaan uit onbeperkt gratis proeven van het brede aanbod van Scholen in de Kunst.

Viool of cello? Trompet of saxofoon? De eerste Startweek (7 t/m 12 sep) ben je welkom om een instrument of zangles te komen proberen, vragen te stellen aan muziekdocenten en rond te kijken in onze muzieklokalen. Meld je online aan

Schilderen of musical? Toneelspelen of dansen? De tweede Startweek (14 t/m 19 sep) kun je meedoen met groepslessen theater, dans, muziek, musical en beeldende kunst. Inlopen is dit jaar niet mogelijk, gratis online aanmelden wel! Zo kun je proberen en ontdekken wat het beste bij je past.  

De eerste Startweek kun je ook kennismaken met Scholen in de Kunst op een paar gezellige plekken in de stad. Workshops, optredens en presentaties: kom kijken, meedoen en laat je verrassen! Er zijn docenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over ons aanbod. Het programma wordt direct na de zomervakantie bekend gemaakt. 

Twijfel je niet en weet je al wat je wilt gaan doen? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in bij de cursus van jouw keuze! Bekijk het aanbod 2020-2021. Inschrijven is al mogelijk! 

 

WANNEER WAT WAAR AANMELDEN
       
ma 7 t/m za 12 sep proeflessen muziekinstrumenten en zang alle vestigingen Scholen in de Kunst online aanmelden
       
ma 7 t/m za 12 sep workshops en optredens diverse locaties in de stad aanmelden niet nodig
       
ma 14 t/m za 19 sep proeflessen groepslessen theater, dans, muziek, musical, beeldend alle vestigingen Scholen in de Kunst online aanmelden