ODW_liggend.jpg

Open Deurenweken

Het is inmiddels een mooie traditie: de Open Deurenweken bij Scholen in de Kunst. Tijdens de eerste twee weken van het cursusseizoen staan de deuren bij alle groepslessen op alle locaties wagenwijd open voor een ieder die wil kijken of meedoen. Je maakt kennis met de docent en kunt vragen stellen over de cursus. Je ontmoet ook cursisten die al langer les hebben en je meer kunnen vertellen over de inhoud. Zo kun je ontdekken wat echt bij jou past, of waar juist een nieuwe uitdaging ligt. Dat geldt natuurlijk ook voor kinderen. We hopen je daarmee te helpen om de juiste cursus voor jou of je kind te vinden!

Snuffel vast in ons cursusaanbod online om een aantal favorieten te selecteren. Je kunt zoeken op locatie, dag of discipline om het aanbod dat jou uitkomt te bekijken. Kort van tevoren maken we ook een schema met een overzicht per locatie. Alvast veel plezier!

Individuele muziekles?

Overweeg jij of je kind instrumentale muziekles, kom dan naar de speciale Instrumentenparade op zondag 9 september, tijdens ons extra Open Huis. Dan kun je alle instrumenten zien en horen in een bijzondere voorstelling. Kun je dan niet, dan is er in de Open Deurenweken gelegenheid om te kijken in een muziekles. Loop even langs bij onze informatiebalie op de vierde verdieping en bespreek de mogelijkheden. Je kunt ook altijd een gratis proefles doen!