Cursusaanbod
Chris Grem Het Groot Niet Te Vermijden

Masterclass Theatermaken

De theaterafdeling van Scholen ind e Kunst heeft Chris Grem uitgenodigd om een masterclass over theatermaken te geven. Dus ben je geïnteresseerd in het maken van een voorstelling en wat daarbij komt kijken, dan is dit echt een masterclass voor jou!


Over Chris Grem

Chris Grem is acteur en zanger en onderdeel van Het Groot Niet Te Vermijden (HGNTV). Met een 5-koppige band trekken ze met een show bestaande uit een combinatie van muziek en cabaret langs de theaters. In tegenstelling tot bij "normaal" cabaret, staat bij Het Groot Niet Te Vermijden de muziek voorop. Het cabaret komt op de tweede plaats, maar neemt desalniettemin een prominente plaats in.


Over de Masterclass

Frontman Chris Grem geeft een kijkje achter de schermen bij muziektheatergroep Het Groot Niet Te Vermijden, die al zo'n 30 jaar met veel succes langs de Nederlandse theaters toeren. Hoe komen hun programma's tot stand? Waar moet je als theatermaker op letten? Waar begin je, hoe verzamel je materiaal, wat is je inspiratiebron, wat zijn de valkuilen, hoe kom je van niets tot iets?

Doelgroep: 18+