Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

donderdag 22 december 2022
20:15 - 21:15 uur

Locatie
Het Dikke Torentje, Wakkerendijk 49, Eemnes
Prijs
€ 0,00

Het koor Canto di gente classico geeft een informeel kerstconcert in het Dikke Torentje in Eemnes. De koorleden zingen de kerststerren van de hemel. Dat doen zij onder leiding van de altijd enthousiaste dirigent Hilde van Kuijeren en pianist Mariavi Molina. 

Een avond waar, naast prachtige koormuziek van Buxtehude, Rutter en Fauré, ook ruimte is voor een gedicht en een verhaal in kerstsfeer. Met glühwein na afloop. Kom jij je ook onderdompelen in winterse sferen? 

 

Het Dikke Torentje
Midden in de prachtige polder van Eemnes, op een schilderachtige plek, staat het Rijksmonument Het Dikke Torentje. Een bijzondere locatie met een rijke historie en een markant karakter. Het Dikke Torentje is met haar idyllische uitstraling en het weidse uitzicht over de polder, een echt pareltje in ’t Gooi.

Het Dikke Torentje heeft door de jaren heen altijd een belangrijke rol in ‘t Gooi gespeeld. De rijke historie en de feeërieke uitstraling maken dit Eemnesser erfgoed een belangrijk icoon voor de inwoners van Eemnes en omstreken.

 

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus