Cursusaanbod
Theaterweek Scaled

Vakantieworkshops

In de laatste week van de zomervakantie (23 t/m 27 augustus) zijn er weer volop kunstzinnige workshops voor kinderen t/m 12 jaar in het Eemhuis en ICOON. Denk aan een grote Minecraft-bouwwedstrijd, mini-musical en een bijzondere spiegelworkshop i.s.m. Kunsthal KAdE.

Theaterweek
Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en heb je altijd al met leeftijdsgenoten samen een eigen theatervoorstelling willen maken? Dan zit je bij de Theaterweek helemaal goed! 
In de zomervakantie organiseren Thjum, Emiel, Mike en Levi samen met Kunstbrouwerij en De Kamers een Theaterweek in Vathorst. De Theaterweek begint op maandag 23 augustus op vrijdag 27 augustus presenteer je - samen met de groep - jullie eigen voorstelling!

Houd www.kunstbrouwerij.nl in de gaten. Het programma wordt in de komende weken aangevuld.

 

Kunstbrouwerij
Kunstbrouwerij organiseert in alle schoolvakanties innoverende en kunstzinnige activiteiten voor alle kinderen t/m 12 jaar. Ook voor kinderen die weinig hebben met traditionele, gangbare kunst. En voor kinderen die vanuit zichzelf of van huis uit niet snel in aanraking komen met het reguliere  kunstaanbod. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de faciliteiten en gebouwen van Scholen in de Kunst, die zodoende worden opengesteld voor meer inwoners uit Amersfoort.