Cursusaanbod
MUSICA~4

Theaterkamp De 5 sprong

Hoe fijn is dit? Het Theaterkamp wordt weer georganiseerd! In november 2021 staat er weer een waanzinnig theaterkamp op jou te wachten. Onder de titel DE 5 SPRONG gaan jullie spelen, zingen, dansen en vooral veel plezier maken met elkaar. Welke wegen komen uit op DE 5 SPRONG? Wie wonen er aan het einde van de weg? Hoe zal dit jaar het bosspel gaan? Kortom… Zorg dat je erbij bent, want het wordt weer één groot avontuur!


PRAKTISCHE INFORMATIE

Geef je voor vrijdag 5 november op via het inschrijfformulier om jouw plekje te garanderen, want vol is vol! Aan het eind van het inschrijfformulier vind je de betaallink. Na de betaling ontvang je een bevestiging. Begin november volgt er uitgebreidere informatie via de mail over het weekend, plaats, route, invulling, wat je mee moet nemen etc. Dan kun je ook aangeven met wie je graag op de kamer wilt slapen.

Datum en tijd: zaterdag 27 november 10.00 uur tot zondag 28 november 16:00 uur
Prijs: € 99,00 inclusief overnachting, maaltijden, lekkere tussendoortjes, workshops, materialen voor decor en kostuums.
Leeftijd: kinderen van 8 t/m 14 jaar, (groep 4 t/m 8 en brugklas leerlingen) die toneel-, of musicallessen volgen bij Scholen in de Kunst

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar aimyweber@scholenindekunst.nl

Wij hebben er zin in! Jullie hopelijk ook!