Cursusaanbod
Spoffin 2021 Sky Motion Colours Of The Year

Spoffin: (bijna) 100% NL

Spoffin, hét festival voor straat- en locatietheater dat op 27, 28 en 29 augustus op verschillende intieme locaties in de binnenstad van Amersfoort plaatsvindt, heeft het programma van 2021 bekendgemaakt. Met meer dan 25 acts voor jong en oud belooft het een bijzondere elfde editie te worden!

Amersfoort heeft het een jaartje zonder moeten stellen, maar dit jaar is Spoffin terug. En hoe: er staat een uitgebreid programma vol bijzondere acts klaar. Dit jaar met speciale aandacht voor makers uit eigen land! Artistiek leider Alfred Konijnenbelt is er trots op dat hij dit jaar heel veel Nederlandse artiesten in het zonnetje kan zetten. “We hebben elk jaar een focusland of -regio, zoals Groot-Brittannië en Ierland in 2019 en Catalonië in 2017. Al eerder hadden we besloten om nu eens een Nederlands focusprogramma te maken. En dat kwam toevallig heel goed uit, want door alle coronabeperkingen kunnen we dit jaar heel weinig internationale artiesten uitnodigen. In 2021 is Spoffin dus bijna 100% NL!” Ga naar de site van Spoffin >

Artists in residence
Scholen in de Kunst biedt al enkele jaren onderdak aan Spoffinartiesten, de zgn. artists in residence. Het zijn met name (buitenlandse) gezelschappen die de theater- en danslokalen in de zomervakantie gebruiken om te repeteren, producties af te maken of workshops te geven. Wij kijken weer reikhalzen uit naar hun komst! 

Bekijk onze theatercursussen