Cursusaanbod
Fluor Event Header

FCG Collective presenteert album

Tijdens Corona en de verschillende lockdowns hebben de muzikanten in Amersfoort niet stilgezeten. Meer dan 75 tekstschrijvers, componisten, muzikanten en technici hebben zich verenigd in het FCG Collective en op afstand tien songs en clips gesmeed. Met elkaar, door elkaar, voor elkaar. En nu het allemaal weer kan en mag is het tijd om de tien songs te laten horen en zien tijdens een heuse release party in FLUOR!

Extra bijzonder aan dit project is dat de deelnemende artiesten, maar ook producer en initiatiefnemer Dennis van Amstel van Stichting-FCG, elkaar veelal nooit in het echt hebben gezien. Toch hebben ze samen, op het diepste punt van de coronaperiode, tien prachtige nummers en clips gemaakt. Opgenomen in schuurtjes, slaapkamers, op zolders of in de huiskamer op de vleugel van pa en ma.

Eén van onze oudleerlingen Elliott Smit leverde ook een bijdrage. Je hebt Elliott misschien wel eens gezien als frontman van The Elite, tijdens één van onze Bandnights. Maar Elliott is ook singer songwriter en dat hoor je in het nummer 'Dansen met mijn ogen dicht', waarvoor hij de muziek schreef. 

 

 

Lees alles over het programma van de Release Party in FLUOR.

NB De entree is gratis en bij deze show hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Bij de deur wordt wel om een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd.