Cursusaanbod
Sidk Biebconcert 2018 (C) Henry Krul (15)

Auditie School voor Talent Muziek

Heb je muziekles, maar wil je eigenlijk meer? Heb je ambitie en doorzettingsvermogen? Doe dan auditie voor de School voor Talent Muziek.

Bij de School voor Talent Muziek ga je een jaar lang met elkaar een bijzonder programma volgen,  samenspelen in ensembles en natuurlijk ook optreden. We willen met de School voor Talent Muziek een plek creëren waar jij de kans krijgt om je talent in een positieve omgeving optimaal te ontplooien. Dat doen we door een aantal extra activiteiten aan te bieden en contacten met conservatoria te onderhouden.


School voor Talent auditie & selectie

Scholen in de Kunst heeft voor getalenteerde kinderen en jongeren een apart programma opgesteld in vorm van talentklassen. Deze worden aangeboden in vier disciplines: muziek, theater, dans en beeldend. Leerlingen volgen een jaar lang een bijzonder programma met lessen van uiteenlopende (gast)docenten, bezoeken interessante excursies, wonen uitvoeringen bij en geven zelf uitvoeringen en presentaties. Voor alle disciplines worden leerlingen aangenomen door middel van een auditie of selectie.


Programma School voor talent muziek klassiek

De School voor Talent Muziek Klassiek is voor talentvolle en enthousiaste leerlingen van 7 t/m 20 jaar die erg van muziek houden en de ambitie hebben om veel beter te gaan spelen. Je krijgt extra lestijd, speelt in een vast ensemble en treedt regelmatig op tijdens concerten op verschillende plekken in de stad. Daarnaast zijn er extra mogelijkheden waarvoor je je kunt opgegeven. Dat kan bijvoorbeeld voor projecten als het koor, improvisatie en theorie/solfègeles. Wil je graag deelnemen aan School voor Talent Muziek Klassiek? Overleg met je eigen docent en meld je dan aan voor de auditie. We vragen je twee contrasterende stukken te spelen, waarvan één uit het hoofd. 

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met  Georgina Collington of Irma Vos.

De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 315,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten voor excursies/concerten.