Cursusaanbod
Struinen Banner2

Struinen in de Tuinen

Op zondag 6 september vindt de corona-proof editie van Struinen in de Tuinen plaats. Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 18 augustus is besloten alleen optredens te laten doorgaan in niet-particuliere tuinen.

Struinen in de Tuinen kan wel plaatsvinden in een select aantal ‘tuinen’ die al deelnamen en niet onder de regels van privé-domein vallen. Dit is in nauw overleg met de gemeente en veiligheidsregio afgestemd. Het aangepaste programma vind je op de website van Struinen in de Tuinen.

Op deze locaties zijn maatregelen getroffen om alles veilig te laten verlopen. Zo is reserveren verplicht, dien je bij de entree een vragenlijst invullen en wordt er strikt gehandhaafd op de 1,5 meter. Op die manier zorgen we samen voor een kleine, maar fijne versie van Struinen in de Tuinen.

Veel acts zouden in een privétuin optreden en mogen dus helaas niet meer meedoen. Deze acts hebben de mogelijkheid om vanuit een eigen locatie hun optreden te livestreamen, zodat jij als bezoeker digitaal kunt struinen via onze website en zo toch zien wat jouw gemeente aan talent in huis heeft. Dit vindt ook plaats op zondag 6 september tussen 12.00 en 17.00 uur. Houd de website in de gaten voor het meest actuele programma.

In elke tuin speelt drie keer dezelfde act. Een optreden duurt maximaal 30 minuten. Struinen in de Tuinen wil de lokale podiumkunst een boost geven. In diverse tuinen zullen docenten of leerlingen van Scholen in de Kunst dan ook optredens verzorgen!