Cursusaanbod
The Passion Flint Premiere Www (2)

De Passie met o.a. Bricked Out

Flint presenteert de theatertraditie De Passie dit jaar in een bijzondere online editie. De muzikale ontmoeting tussen de Matthäus-Passion en Jesus Christ Superstar is in aanloop naar Pasen altijd exclusief in Amersfoort te zien. De Passie - Online is voor iedereen gratis te zien op Goede Vrijdag 2 april om 20.15 uur via de website en de Facebookpagina van Flint en wordt op Eerste Paasdag om 15.00 uur herhaald.

De Passie - Online combineert de mooiste passages uit de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach en Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. In het universele verhaal over loyaliteit, veerkracht en hoop zijn Ruud van Overdijk, Jorginho Paunussa, Bastiaan Sparnaaij, Rick Zwart, Eline Welle en Mónica Monteiro de solisten. Deze bijzondere online uitvoering vindt plaats op twee locaties: de Rabobank Theaterzaal in Flint en Miles, het livemuziekcafé van Amersfoort. In Miles geven de volgende gastoptredens acte de présence; Emily H. & the Blues Explosion, Fabrizio Quissanga & band en Bricked OUt.

Juist in deze tijd wil Flint een geste maken naar alle cultuurliefhebbers door een live stream gratis toegankelijk te maken.
Een donatie achteraf wordt op prijs gesteld.

De Passie kent vijf eerdere succesvolle edities, die exclusief in Flint speelden voor volle zalen. De online editie is onderdeel van het gezamenlijke initiatief Connecting Lights, die Amersfoortse culturele instellingen met elkaar verbindt tijdens het Paasweekend.

Foto: Nozem Fotografie