Cursusaanbod
Bandnight 2019 (C) Henry Krul (32)

Auditie School voor Talent Pop

Ben jij een popmuzikant tussen de 12 en 21 jaar met talent, ambitie, interesse en de drive om je verder te ontwikkelen? Kom dan op zaterdag 10 oktober in het Eemhuis auditie doen voor de School voor Talent Pop, onderdeel van Scholen in de Kunst.


School voor Talent auditie & selectie

Scholen in de Kunst heeft voor getalenteerde kinderen en jongeren een apart programma opgesteld in vorm van talentklassen. Deze worden aangeboden in vijf disciplines: muziek klassiek, theater, dans, beeldend en popmuziek. Leerlingen volgen een jaar lang een bijzonder programma met lessen van uiteenlopende (gast)docenten, bezoeken interessante excursies, wonen uitvoeringen bij en geven zelf uitvoeringen en presentaties. Voor alle disciplines worden leerlingen aangenomen door middel van een auditie of selectie.


SCHOOL VOOR TALENT popmuziek

Je gaat een jaar lang aan de slag met de talentenklas om je skills op het gebied van o.a. samenspel, songwriting, muziektheorie en stijlkennis uit te breiden en aan te scherpen. Je wordt begeleid door enthousiaste docenten en bandcoaches van Scholen in de Kunst. Je maakt muziekopnames en sluit het jaar af met een spetterende podiumpresentatie.

De School voor Talent Pop is er voor jongeren van 12 t/m 20 jaar, die popmuziekles volgen. Ook jongeren van buiten Scholen in de Kunst zijn welkom. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden. Tijdens de auditie wordt gekeken naar je vaardigheden en in een gesprek wordt je motivatie voor deelname aan School voor Talent Pop beoordeeld.

 

HOE DOE JE MEE?

Voor deelname aan de School voor Talent Popmuziek, kom je in aanmerking als je:

•    niet ouder bent dan 21 jaar
•    een (pop)muziekinstrument speelt of zingt
•    ambitie hebt en graag 'on stage' staat

Je kunt je aanmelden voor een auditie door een e-mail te sturen naar onze docent gitaar en bandcoach, Sander Hop. Vermeld in ieder geval je naam, geboortedatum, telefoonnummer en natuurlijk het instrument dat je bespeelt. Deelname aan de auditie is gratis.

De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 315,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten van een excursie.

 

Commitment is onmisbaar

Wij vragen van de leerlingen dat 100% aanwezig zijn. Daarnaast kan het nodig zijn om extra repetities of lessen bij te wonen. Veel leerlingen hebben naast muziek ook andere hobby’s en sporten. In het verleden blijkt dit soms lastig te combineren. Als je het programma van de School voor Talent Pop wilt volgen, moet dit je hoogste prioriteit hebben.