Cursusaanbod
School Voor Talent 2019 Middag (C) Henry Krul (35)

Auditie School voor Talent Dans

Ben je een danscursist en zoek je meer uitdaging? Heb je talent? En bovendien ambitie en inzet om dit talent te ontwikkelen? Kom dan auditie doen voor de School voor Talent Dans, onderdeel van Scholen in de Kunst. Op zaterdag 19 september vinden audities plaats voor het seizoen 2020 - 2021.

School voor Talent auditie & selectie

Scholen in de Kunst heeft voor getalenteerde kinderen en jongeren een apart programma opgesteld in vorm van talentklassen. Deze worden aangeboden in vijf disciplines: muziek klassiek, theater, dans, beeldend en popmuziek. Leerlingen volgen een jaar lang een bijzonder programma met lessen van uiteenlopende (gast)docenten, bezoeken interessante excursies, wonen uitvoeringen bij en geven zelf uitvoeringen en presentaties. Voor alle disciplines worden leerlingen aangenomen door middel van een auditie of selectie.


SCHOOL VOOR TALENT Dans

Ontwikkeling in diverse danstechnieken, ontdekken, verdiepen, toewijding en discipline zijn de uitgangspunten van School voor Talent Dans. Maar bovenal het vergroten van je vermogen om je talent en plezier in dans met andere te delen. Het jaarprogramma bestaat uit technieklessen (modern, klassiek, urban en jazz) en in het tweede deel van het jaar het choreografieproject waarin wordt gewerkt met een gastchoreograaf.

De School voor Talent Dans is er voor jongeren van 12 t/m 20 jaar, die minimaal twee danscursussen per week volgen. Ook jongeren van buiten Scholen in de Kunst zijn welkom. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden. Voor meer informatie & aanmelden kun je contact opnemen met Sara Lisa Verbrugge of Pascale de la Fuente.

De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 315,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten van een bezoek aan een dansvoorstelling of open dag.

Commitment is onmisbaar

Wij vragen van de leerlingen dat zij alle les(zater)dagen aanwezig zijn. Daarnaast kan het nodig zijn om extra repetities of lessen bij te wonen. Veel leerlingen hebben naast dans ook andere hobby’s en sporten. In het verleden blijkt dit soms lastig te combineren. Als je het programma van de School voor Talent Dans wilt volgen, moet dit je hoogste prioriteit hebben.