Cursusaanbod
Kunstbrouwerij The Lion King (C) Henry Krul (30)

Workshops Kunstbrouwerij in het Eemhuis

In de voorjaarsvakantie heeft Kunstbrouwerij weer een reeks leuke, uitdagende workshops in de aanbieding. Op dinsdag 25 februari  kun je kiezen uit onderstaande workshops in het Eemhuis. Op woensdag 26 februari gaan we voor het eerst los in ICOON in Vathorst onder de noemer 'Food, fun & family'. En op donderdag 27 februari is er weer een Minecraft bouwwedstrijd, ook in ICOON.
Vervelen is er dus niet bij deze vakantie!

 

Onbeperkt Plezier - Kinderen met een beperking

Tijdens de voorjaarsvakantie staat deze sportieve en creatieve ochtend voor kinderen met een beperking weer op het programma. Tijdens deze editie doen we aan Racerunning (AV Triathlon) en toneel.
Prijs: €3,50

FALCON, FOTOSTRIP & FRIS 9+

Knutsel een wereld van snoep, kies je Marvel superhelden uit, bedenk een verhaal en maak daarvan jouw eigen Marvel fotostrip! Wie wordt dé held in jouw verhaal: Falcon, Spiderman, The Hulk of toch Iron Man?
Prijs: €10,-

TIKTOK, TRICKS & TONY 10+

De razend populaire app groeit als kool! Tijdens deze middag leer jij korte danschoreo's en neem je je eigen tiktok-filmpje(s) op. Onze hiphop dansdocent Jerry Altenstad leert jouw de beste tricks!
Prijs: €10,-

KINDEREN VOOR KINDEREN & KERSEN 6+

Heb jij ook zo waan- waan- waan- waanzinnig gedroomd én werd je vervolgens wakker met een wijsje in je hoofd? Zing en dans Kinderen voor Kinderen hits!
Prijs: €10,-

SCRUNCHIES, STOF & SKITTLES 8+

Scrunchies, wie kent ze niet?! Ze zijn super handig én super leuk! Ontwerp en maak tijdens deze workshop je eigen unieke scrunchies. Ook is er tijd om vriendschapsbandjes te maken. Weet jij al aan wie je een bandje geeft?
Prijs: €10,-