Kies je cursus
Portret En Model Niveau 2 Bij Michiel (C) HK (5)

Selectiedag School voor Talent Beeldend

Ben je een cursist beeldend en zoek je meer uitdaging? Heb je talent? En bovendien ambitie en inzet om dit talent te ontwikkelen? Kom dan naar de selectiedag voor de School voor Talent Beeldend, onderdeel van Scholen in de Kunst, op zaterdag 21 september 2019.

 

SCHOOL VOOR TALENT

De School voor Talent Beeldend is er voor jongeren van 10 t/m 18 jaar, die een beeldende cursus volgen. Ook jongeren van buiten Scholen in de Kunst zijn welkom. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met onze docent Erwin van Zijl. De selectie bestaat uit een motivatiegesprek en het maken van twee opdrachten. De uitleg krijg je van tevoren per mail. Neem ook wat van je eigen werk mee!

De School voor Talent start met een gezamenlijk inspiratiedag voor alle disciplines op zaterdag 5 oktober 2019. Het jaar wordt afgesloten met een gezamenlijke voorstelling/eindpresentatie op 20 juni 2020. De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 305,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten voor het bezoeken van exposities en/of open dagen van vakopleidingen.


Commitment is onmisbaar

Wanneer je kiest voor deelname aan de School voor Talent vragen wij je aanwezigheid op alle les(zater)dagen. Veel leerlingen hebben naast dans ook andere hobby’s en sporten. In het verleden blijkt dit soms lastig te combineren. Als je het programma van de School voor Talent Beeldend wilt volgen, moet dit echt je hoogste prioriteit hebben.