Cursusaanbod
Bob Banner

Kunstmiddag: Tropical Workout

Op zondag 26 januari komt Kunstbrouwerij met een kunstmiddag in het Eemhuis. Op het programma staat een Tropical Workout voor fanatieke dansliefhebbers en een hilarische middag schilderen met Bob Ross. Deze laatste activiteit is volledig uitverkocht, maar er is gelukkig een extra editie op zondag 22 maart.

Tropical Workout 

Januari... Nieuw jaar... Nieuwe kansen... Nieuwe voornemens... Fit worden! Maar dan wel op een leuke manier!

Toevallig hebben wij daar iets op bedacht. Namelijk fit worden in zomerse temperaturen (die ontstaan vanzelf, als je maar fanatiek genoeg meedoet!) op zomerse ritmes. Dat is precies wat jij gaat doen in deze Tropical Workout mét uitbundige Caraïbische sferen! Uiteraard onder begeleiding van onze altijd energieke en enthousiaste dansdocent Jerry Altenstad. 

Schilderen met Bob Ross

Bob Ross is de held van het internet de laatste jaren, met zijn rustgevende en toch ook humoristische tv programma ‘The joy of painting’ geeft hij aan iedereens beeldscherm kleur. Tegenwoordig staat het hele internet vol met zijn inspirerende quotes, die niet altijd serieus worden opgevat. Bij de kunstbrouwerij zijn wij ook helemaal fan van Bob Ross en daarom hebben wij de Bob Ross-middag bedacht voor zijn grootste fans. Wil jij een kunstwerk maken onder de begeleiding van Bob? (op beeldscherm dan hé.) Koop dan alvast een kaartje voor 22 maart 2020. En vergeet niet “Talent is a pursued interest. Anything that you are willing to practice, you can do.”