Cursusaanbod
Treintje Los

Kinderboekenfestival: Reis mee!

Ga jij zondag 13 oktober mee op reis tijdens het Kinderboekenfestival? Neem een enkeltje naar Mars in Kunsthal KAdE, fiets mee tijdens een meespeelvoorstelling, kom een reistas vol muziek ontdekken of doe mee met een van de andere activiteiten! Tijdens het Kinderboekenfestival is er tussen 13.00 tot 17.00 uur van alles te beleven. Het Kinderboekenfestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, hun (groot)ouders en verzorgers.

Kaartverkoop Kinderboekenfestival

Kaartjes kosten voor alle kinderen en volwassenen € 7,50. Als je een kaartje koopt, krijg je een polsbandje waarmee je naar binnen kunt bij alle voorstellingen, workshops, lezingen en de tentoonstelling One Way Ticket to Mars in Kunsthal KAdE. Wacht niet te lang en koop je een kaartje bij Bibliotheek Eemland.

BEKIJK ALVAST HET PROGRAMMA!

 

Kinderboekenweek

Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober is het weer zover. Dan vieren we in heel het land de Kinderboekenweek. Dit keer is het thema Reis mee! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. In het Eemhuis sluiten we de Kinderboekenweek traditioneel af met een spetterend Kinderboekenfestival. Ga je mee op reis?