Sidk Textiele Werkvormen 2016 (C) HK (2)

KENNISMIDDAG BETER VAN KUNST!

Een inspirerende middag over kunstprogramma’s die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van kwetsbare ouderen. Scholen in de Kunst en vier Amersfoortse zorginstellingen hebben gezamenlijk kunstprogramma’s ontwikkeld, die afgestemd zijn op de mogelijkheden en uitdagingen van ouderen. We willen onze kennis en ervaringen tijdens deze middag graag delen met het werkveld.

Direct inschrijven

Ervaringen delen en workshops
Tijdens de kennismiddag delen we onze ervaringen. Je hoort vanuit het perspectief van de zorg, de kunstvakdocent en de onderzoeker wat we binnen Beter van Kunst! gedaan hebben. Wat de kunstprogramma’s opgeleverd hebben voor de ouderen, dát is het allerbelangrijkste. Maar het heeft ook processen in beweging gezet binnen de zorginstellingen en bij de kunstvakdocenten.

Tijdens een workshop naar keuze maak je actief kennis met een kunstdiscipline, onderzoek je de mogelijkheden voor structurele financiering, of ontdek je hoe technieken en werkwijzen uit de kunst ingezet worden binnen (opleidingen voor) ouderenzorg.

We hopen dat nog veel meer mensen zich gaan inzetten voor kunstbeoefening door kwetsbare ouderen, zodat ze zich blijer, fitter, verbonden en minder eenzaam zullen voelen.

Dus: werk je in de zorg, in de kunst óf in het onderwijs voor deze vakgebieden, meld je aan!

Pssst… alle bezoekers van de kennismiddag krijgen begin 2020 een mooie publicatie over Beter van Kunst! toegestuurd.

 

Praktische informatie

Datum: Woensdag 11 december 2019

Tijd: 13:00 - 17:30

Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort

Doelgroep: Medewerkers zorg en welzijn binnen de ouderenzorg en GGz, kunstvakdocenten, studenten zorg en welzijn.

Inschrijven: Binnenkort kunt u zich inschrijven via www.scholenindekunst.nl/samenleving

 

Direct inschrijven

dagprogramma Kennismiddag Beter van Kunst