Cursusaanbod
Stro2018 1109 IMGK5452

Concert School voor Talent

Op vrijdag 8 november geven leerlingen van de School voor Talent Muziek, op uitnodiging van Ank Marx, programmeur van Flint, een concert in de mooiste kamermuziekzaal van Amersfoort: de St. Aegtenkapel.


Concert in de St. Aegtenkapel

De jonge, enthousiaste instrumentalisten trakteren het publiek op een zeer afwisselend programma. Er zijn dwarsfluitisten, violisten, pianisten, een trompettist en een klarinettist, die je laten genieten van werken van o.a. Tsjaikovsky, Telemann en Bach. Ook speelt er een prijswinnend kamermuziekensemble en laten de koren van zich horen. De pianobegeleiding is in handen van pianodocenten Georgina Collington en Frits Kroese.

Kortom, een bijzonder aantrekkelijk concert, uitgevoerd door getalenteerde jonge mensen uit Amersfoort, Soest en omgeving. Door het afwisselende programma en de leeftijd van de uitvoerenden is het concert ook heel toegankelijk voor jonge toehoorders.

Wat is de School voor Talent Muziek?

De School voor Talent Muziek is één van de pijlers van de School voor Talent. Dit jaar maken zo’n 40 leerlingen deel uit van deze klas. Het programma van de School voor Talent Muziek biedt extra lestijd, speciale coaching, de zaterdagkoren, lessen in solfège/theorie, kamermuzieklessen, improvisatielessen, presentatielessen en werken met een begeleider voor concerten.