Cursusaanbod
Bachschool Kerst 098

Benefietconcert Ansfriduskerk

Op zaterdag 14 december 2019 geven het Bach Jeugdorkest en kamerkoor Canto di Gente Classico een benefietconcert in de Sint Ansfriduskerk in Amersfoort. Het Bach Jeugd Orkest staat onder leiding van lrma Vos en Canto di gente classico onder leiding van Hilde van Kuijeren, beiden werkzaam bij Scholen in de Kunst en de Bachschool. Kees de Vreugd begeleidt op piano.

Opbrengst voor het goede doel

Het concert is onderdeel van de jaarlijkse kerststallententoonstelling van de Sint Ansfriduskerk. De totale netto opbrengst van de tentoonstelling plus omlijstend programma gaat ook dit jaar weer naar een goed doel, deze keer een project van de E Solo Foundation. De E Solo Foundation werkt samen met Arubaanse partners om een gezond(er) gewicht van kinderen op Aruba te realiseren. Lees hier verder over de E Solo Foundation.

Hoe koop ik een kaartje?

Een kaartje voor het kerstconcert kost € 10,- per persoon, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is het € 5,-. Kinderen  tot 4 jaar mogen gratis mee. Het bekijken van de tentoonstelling en koffie/thee/limonade zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Je kunt een kaartje kopen:
- aan de kassa in de kerk tijdens openingsuren
- telefonisch vanaf half november 2019 via  telefoonnummer 033 4615923
- via een e-mail naar kerststallen_ansfridus@hotmail.com.

Je kunt tot en met vrijdag 13 december 2019 kaarten bestellen per telefoon of e-mail. De bestelde kaarten liggen dan op de avond van het kerstconcert bij de kassa klaar. Betaling aan de kassa en uitsluitend contant.