Kies je cursus
Bandnight 2019 (C) Henry Krul (32)

Auditie School voor Talent Pop

Speel je een instrument en ga je helemaal voor popmuziek? Heb je talent? En bovendien ambitie en inzet om dit talent te ontwikkelen? Kom dan auditie doen voor de School voor Talent Pop, onderdeel van Scholen in de Kunst. Op zaterdag 2 november vinden audities plaats voor het seizoen 2019-2020.


SCHOOL VOOR TALENT

De School voor Talent Pop is er voor jongeren van 10 t/m 20 jaar, die popmuziekles volgen. Ook jongeren van buiten Scholen in de Kunst zijn welkom. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden. Tijdens de auditie wordt gekeken naar je vaardigheden en in een gesprek wordt je motivatie voor deelname aan School voor Talent Pop beoordeeld.

 

HOE DOE JE MEE?

Voor deelname aan de School voor Talent Popmuziek, kom je in aanmerking als je:

•    niet ouder bent dan 21 jaar
•    een (pop)muziekinstrument speelt of zingt
•    ambitie hebt en graag 'on stage' staat

Je kunt je aanmelden voor een auditie door een e-mail te sturen naar onze docent keyboard, Ton Beckers. Vermeld in ieder geval je naam, geboortedatum, telefoonnummer en natuurlijk het instrument dat je bespeelt. Deelname aan de auditie is gratis.

Het jaar wordt afgesloten met een gezamenlijke voorstelling op 20 juni 2020. De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 305,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten van een excursie.

 

Commitment is onmisbaar

Wij vragen van de leerlingen dat zij alle les(zater)dagen aanwezig zijn. Daarnaast kan het nodig zijn om extra repetities of lessen bij te wonen. Veel leerlingen hebben naast muziek ook andere hobby’s en sporten. In het verleden blijkt dit soms lastig te combineren. Als je het programma van de School voor Talent Pop wilt volgen, moet dit je hoogste prioriteit hebben.