Kies je cursus
Sidk Biebconcert 2018 (C) Henry Krul (15)

Auditie School voor Talent Muziek

Heb je muziekles, maar wil je eigenlijk meer? Heb je ambitie en doorzettingsvermogen? Doe dan auditie voor de School voor Talent Muziek.

Bij de School voor Talent Muziek ga je een jaar lang met elkaar een bijzonder programma volgen,  samenspelen in ensembles en natuurlijk ook optreden. We willen met de School voor Talent Muziek een plek creëren waar jij de kans krijgt om je talent in een positieve omgeving optimaal te ontplooien. Dat doen we door een aantal extra activiteiten aan te bieden en contacten met conservatoria te onderhouden.


Programma School voor talent muziek

Als je deelneemt aan de School voor Talent Muziek krijg je tien minuten extra lestijd van je eigen docent. Daarnaast volg je zestien extra zaterdagen les.

Er zijn twee groepen: een ochtendgroep van 10.00 uur tot 12.10 uur (grofweg vanaf de 2e klas middelbare school) en een middaggroep van 12.00 uur tot 14.10 uur (de jongere kinderen). Beide groepen zingen ook in een koor. Zingen draagt bij aan je muzikale ontwikkeling en is leuk om samen te doen!

Wil je meedoen? Meld je dan aan voor de auditie. We vragen je twee contrasterende stukken te spelen, waarvan één uit het hoofd. Daarnaast vragen we je een filmpje te maken waarin je zelf een stuk speelt. 

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met  Georgina Collington, Frits Kroese of Irma Vos.

De School voor Talent start met een gezamenlijk inspiratiedag voor alle disciplines op zaterdag 5 oktober 2019. Het jaar wordt afgesloten met een gezamenlijke voorstelling/eindpresentatie op 20 juni 2020. De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 305,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten voor excursies.


Commitment is onmisbaar

Wij vragen van de leerlingen dat zij alle zestien zaterdagen aanwezig zijn. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan hier van afgeweken worden. Daarnaast kan het nodig zijn om extra repetities of lessen bij te wonen. Veel kinderen hebben naast hun muziek ook andere hobby’s en sporten, waardoor dit soms lastig is te combineren. Als je het programma van de School voor Talent Muziek wilt volgen, moet dit je hoogste prioriteit hebben.