Kies je cursus
School Voor Talent 2019 Middag (C) Henry Krul (35)

Auditie School voor Talent Dans

Ben je een danscursist en zoek je meer uitdaging? Heb je talent? En bovendien ambitie en inzet om dit talent te ontwikkelen? Kom dan auditie doen voor de School voor Talent Dans, onderdeel van Scholen in de Kunst. Op zaterdag 28 september vinden audities plaats voor het seizoen 2019 - 2020.


SCHOOL VOOR TALENT

De School voor Talent Dans is er voor jongeren van 12 t/m 20 jaar, die minimaal twee danscursussen per week volgen. Ook jongeren van buiten Scholen in de Kunst zijn welkom. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden.

Voor meer informatie & aanmelden kun je contact opnemen met Sara Lisa Verbrugge.

De School voor Talent start met een gezamenlijk inspiratiedag voor alle disciplines op zaterdag 5 oktober 2019. Het jaar wordt afgesloten met een gezamenlijke voorstelling op 20 juni 2020. De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 305,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten van een bezoek aan een dansvoorstelling of open dag.

 

Commitment is onmisbaar

Wij vragen van de leerlingen dat zij alle les(zater)dagen aanwezig zijn. Daarnaast kan het nodig zijn om extra repetities of lessen bij te wonen. Veel leerlingen hebben naast dans ook andere hobby’s en sporten. In het verleden blijkt dit soms lastig te combineren. Als je het programma van de School voor Talent Dans wilt volgen, moet dit je hoogste prioriteit hebben.