Kies je cursus
2019_Colourful-Cultures_blauw_gratis-02.jpg

Colourful Cultures in Liendert

Stichting Het  Huis van Bartels organiseert 'Colourful Cultures', een multicultureel Wijkfestival in de Wijk Liendert. De kennismaking met andere culturen door middel van muziek, zang, dans, theater, kunst, mode, culinair etc. staat in dit festival centraal.

Natuurlijk draagt Scholen in de Kunst graag een steentje bij: docent Hans Niezen geeft een boeiende fotografieworkshop van 14:00 – 16:00 uur. Verder zijn er optredens van Het Lienderts Orkest en kun je luisteren naar Afrikaanse zang door het koor Duze Nomshikashika.

Naast optredens en workshops zullen er ook vele kraampjes zijn voor informatie en met proeverijen van gerechten uit vele landen. Voor kinderen is er een stoepkrijtwedstrijd en jongeren uit de wijk geven een demonstratie pannavoetbal. Een pop-up museum van wijkkunstenaars is te bezichtigen en een multiculturele modeshow zal niet ontbreken.
Kortom: Liendert heeft veel te bieden!

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@hethuisvanbartels.nl of bel naar 06-42010302. Het volledige programma vind je op de website van Het Huis van Bartels.

Het wijkfestival 'Coulourful Cultures' wordt mede mogelijk gemaakt door Indebuurt033, Pro33 College en Rotary Club Amersfoort en is onderdeel van het grotere project Schoonheid van Verschil.