Kies je cursus
School voor Talent - SidK 2018 (c) Henry Krul (89).jpg

Auditie Talent Theater

Ben je een theatercursist en zoek je meer uitdaging? Heb je talent? En bovendien ambitie en inzet om dit talent te ontwikkelen? Kom dan auditie doen voor de School voor Talent Theater, onderdeel van Scholen in de Kunst. Op zaterdag 22 september vinden audities plaats voor het seizoen 2018-2019.

School voor Talent

De School voor Talent Theater is er voor jongeren van 10 t/m 20 jaar, die al minimaal één of twee jaar theater- of musicallessen hebben gevolgd en ook nu een reguliere cursus volgen. Ook jongeren van buiten Scholen in de Kunst zijn welkom. Voor hen gelden dezelfde voorwaarden.

Voor meer informatie en aanmelden voor de auditie kun je contact opnemen met Angelique Severs. De auditie bestaat uit een tekst en een aantal spel- en improvisatieopdrachten. De tekst krijg van van tevoren toegestuurd, zodat je je kunt voorbereiden.

De School voor Talent start met een gezamenlijk inspiratiedag voor alle disciplines op zaterdag 6 oktober 2018. Het jaar wordt afgesloten met een gezamenlijke voorstelling op 1 juni 2019. De bijdrage voor deelname aan de School voor Talent is € 300,- per deelnemer, exclusief eventuele (reis-)kosten van theaterbezoek.