Kies je cursus
hanneke accordeon 4271.jpg

Accordeondag

Dit jaar organiseren we voor de derde keer een accordeondag. Leerlingen van Scholen in de Kunst, de Bachschool in Soest, leden van accordeonvereniging A.V.A en Animato en leerlingen van Geleijn van der Ham gaan met elkaar diverse muziekstukken instuderen. Je leert veel over samenspel, maar het is natuurlijk ook gewoon gezellig! De dag staat onder leiding van Marieke Kroes, Geleijn van der Ham en Petra van Drieënhuizen.

Vanaf 10.00 uur gaan we met drie verschillende orkesten de muziek instuderen. Na een aantal repetitieblokken onder leiding van Marieke, Geleijn en Petra zal elk orkest zich presenteren in café Bruis, vanaf 15.15 uur. Ouders, vrienden en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren!

Praktische informatie

Hoewel de deadline van 29 mei verstreken is, zijn er nog een paar plekken beschikbaar. Je kunt je dus nog aanmelden. Zodra de indeling van de orkesten rond is, ontvang je de bladmuziek. Aangezien we alleen zaterdag 6 juli met elkaar repeteren, gaan we ervan uit dat iedereen zijn eigen partij goed in de vingers heeft zitten. We kunnen de repetities dan helemaal gebruiken om van alle losse partijen een mooi samenspelend orkest te maken!

Natuurlijk neem je je accordeon mee en je bladmuziek. Voor drankjes en lunch zorgen wij!


Affiche Accordeondag